Aanmelden

U kunt uw dochter of zoon, geboren in de jaren 2004 tot en met 2007, hieronder aanmelden voor de handbal stage in Toulouse. Na ontvangst van uw verzoek tot aanmelding sturen wij u een formulier toe dat u voor 31 januari 2020 dient te ondertekenen en aan ons dient te retourneren. U dient bij aanmelding binnen 14 dagen ook zorg te dragen voor het overmaken van het totale bedrag, het rekeningnummer staat vermeldt op het aanmeldingsformulier.

Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn voor deze unieke stage raden wij u echter aan om het volledig ingevulde formulier zo snel mogelijk te retourneren en voor de betaling zorg te dragen. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen dan zal door loting worden bepaald welke handbal talenten kunnen deelnemen. Mocht uw kind uitgeloot worden dan volgt binnen 14 dagen volledige restitutie van het overgemaakte bedrag.

Aanmeldingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling. 

U dient zelf zorg te dragen voor een annuleringsverzekering, de organisatie accepteert geen annuleringen na ontvangst van de betaling. Zie voor meer details onze Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil graag deelnemen  
De stage zit helemaal vol! Er is alleen nog een plek voor 1 keeper en 1 keepster!

Indien van toepassing

Selecteer geslacht

HANDBALL​ STAGES

Email: handballstages@gmail.com 

© 2020 by Handball Stages Frankrijk 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now