Your content has been submitted

Your content has been submitted

Aanmelden

U kunt uw dochter of zoon, geboren in de jaren 2004 tot en met 2007, hieronder aanmelden voor de handbal stage in Wijlre. Mocht uw dochter of zoon al ingeschreven zijn geweest voor de Handball Stage van 2020 dan heeft hij/zij voorrang. Na ontvangst van uw bevestiging sturen wij u een formulier toe dat u voor 12 april 2021 aan ons dient te retourneren.

 

Voor nieuwe deelnemers zal, indien nodig, door loting worden bepaalt of zij kunnen deelnemen aangezien er slechts 60 plekken beschikaar zijn. Na ontvangst van een nieuw verzoek tot aanmelding sturen wij u een formulier toe dat u voor 30 april 2021 dient te ondertekenen en aan ons dient te retourneren.

 

U dient bij aanmelding binnen 14 dagen ook zorg te dragen voor het overmaken van het totale bedrag, het rekeningnummer staat vermeldt op het aanmeldingsformulier.

Aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen zijn voor deze unieke stage raden wij u echter aan om het volledig ingevulde formulier zo snel mogelijk te retourneren en voor de betaling zorg te dragen. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen dan zal door loting worden bepaald welke handbal talenten kunnen deelnemen. Mocht uw kind uitgeloot worden dan volgt binnen 14 dagen volledige restitutie van het overgemaakte bedrag.

Aanmeldingen zijn pas definitief na ontvangst van betaling. 

U dient zelf zorg te dragen voor een ongevallen- en annulerings-verzekering, de organisatie accepteert geen annuleringen na ontvangst van de betaling. Zie voor meer details onze Algemene Voorwaarden.

Your content has been submitted

Your content has been submitted

An error occurred. Try again later

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Helaas, de stage voor 2021 is vol!
Als je geinformeerd wil worden voor 2022, meld je dan hieronder aan!

Indien van toepassing

Selecteer geslacht

Bedankt voor uw voor aanmelding voor 2022